Välkommen till Dilumen.se

Stort sortiment av tape för scen och underhållning.

I vårt sortiment från MegaTape hittar du allt från Gaffa, PVC och fluorescerande tape i olika kulörer. 

MegaTape UT4 är den praktiska PVC-tejpen som går sönder snabbt och är därför extremt enkel att använda. Den matta färgen säkerställer ett minimum av reflektioner. Plastkärnan ser till att den inte deformeras och kan användas till slutet. Och naturligtvis lämnar UT4 inga irriterande limrester. Detta gör UT4 till den bästa tejpen för att fästa kablar som man lätt kan rycka bort.

Färger: Svart, grå, vit
Dimensioner: 19mmx20m

MegaTape UT7 är perfekt för att stamma kablar på en scen för att undvika trassel. Precis som sin lillebror UT4 innehåller den också en plastkärna, matt färg och lämnar inga klisterrester. Vad är skillnaden? Denna PVC har större stretch och finns i fler bredder och längder. Dessa extrafunktioner säkerställer tighta, snygga kabelstammar på din scen. 

Färger: Svart, grå, vit
Dimensioner: 15mmx10m, 19mmx10m, 19mmx20m, 19mmx33m, 50mmx33m

MegaTape UT5 är en lätt rivbar PVC-tejp med bra styvhet, stor kärna och därför lätt att använda till din dansmatta. Tejpen är anpassade till färgerna på de mest använda dansgolven. Om inte kulören på din matta finn i sortimentet finns fortfarande vår transparenta version att använda. Alla dessa funktioner ger ett sömlöst resultat för din scen eller studiogolv.

Färger: Svart, grå, vit, transparant
Dimensioner: 50mmx33m

MegaTape UT80 är den matta gaffeatejpen på marknaden. Om du inte vill ha reflektioner på din scen eller filmuppsättning är det här lösningen. UT80 är lätt att riva i både längd- och breddriktningen och mycket lätt att ta bort utan klisterrester.

Färger: Mattsvart
Dimensioner: 50mmx50m

MegaTape UT120 är en skrivbar fluorescerande tejp för att markera på scener eller cases. Den har alla egenskaper som en snygg fluorescerande tejp, men med förmågan att du kan skriva på den utan att bläcket försvinner på grund av regn. Vill du märka ditt flightcase med en färg och sedan skriva innehållet på din tejp? Då är UT120 tejpen du letar efter! 

Färger: Gul, rosa, grön, blå, orange
Dimensioner: 19mmx25m, 25mmx25m, 50mmx25m

MegaTape 410 är en dubbelsidig tejp med hög klibbighet/låg häftförmåga som är älskad av alla evenemangsproffs. Dess fast vidhäftande topp och mycket lätt vidhäftande botten är idealiska för att fästa utställningsmatta på ömtåliga ytor. Eventproffsen besöker ofta historiska platser med vackra autentiska golv. Med denna tejp kan du lägga din expo-matta utan problem och inte skada parkettgolvet. Sammansättningen säkerställer att denna PE-tejp är rivbar för hand. Alltid en fördel att arbeta snabbt.

Färger: Grön
Dimensioner: 12mmx25m, 19mmx25m, 25mmx25m, 25mmx50m, 50mmx25m

MegaTape 450 är en stark  dubbelsidig vävd tape som är idealisk för utställningshallar. Denna yta är ofta grövre och ojämn, men man vill ändå kunna ta bort tejpen utan klisterrester. Ingen yta är för svår för vår Megatape 450.

Dimensioner: 12mmx50m, 20mmx50m, 38mmx50m

 

Megatape 480 har utvecklats speciellt för material som innehåller mjukgörare som till exempel plast. Vi har till och med lösningen för dessa specifika ytor. Megatape 480 är resistent mot mjukgörare och säkerställer en god och permanent bindning.

Dimensioner: 50mmx25m